De editie in 2019 is extra feestelijk, want naast de terugkeer van de Longines FEI Jumping World Cup™, viert Jumping Amsterdam haar  60-jarig jubileum met een hele bijzondere Diamond Edition! De programmering is echter niet de enige vernieuwing die op stapel staat. Met de toevoeging van een extra evenementhal van 4.000m² vol stands, lekker eten en drinken en entertainment valt er nog meer te beleven en te zien in de RAI. De publiekstribune biedt straks plaats voor extra bezoekers, waardoor de goede sfeer waar Jumping zo om bekend staat, alleen maar beter wordt. Kortom, The Diamond Edition is er eentje om niet te missen!

Toegangskaarten geven voor het desbetreffende dagdeel zowel toegang tot de tribune als tot het promodorp met de openbare trainingspiste.

reserveringskosten
De reserveringskosten bedragen € 2,25 per kaart. Kinderen t/m 4 jaar zijn gratis (geen recht op eigen zitplaats), kindertarieven gelden t/m 12 jaar.

groepskorting 
Voor groepen vanaf 10 personen geldt 10% groepskorting. Het reserveren van kaarten voor een groep (vanaf 10 personen) kan telefonisch via 020-5491605.

toegang evenement
De deuren van het evenement gaan 30 minuten voor aanvang van het ochtendprogramma open.

Op vrijdag 25, zaterdag 26 januari en zondag 27 januari heeft men met een kaart voor het middag- of avondprogramma maar liefst 3 uur voor aanvang van het desbetreffende dagdeel toegang tot het evenement.

toegang tribune
De tribune is 20 minuten voor aanvang van het programma open voor publiek op het desbetreffende dagdeel.

honden
Honden zijn toegestaan op het evenement, mits aangelijnd en op de tribune op schoot.

overige informatie
Met het betreden van Jumping Amsterdam, dat plaatsvindt van 24 t/m 27 januari 2019 in de RAI Amsterdam, in welke hoedanigheid dan ook, geeft u toestemming voor het maken van beeld- en/of geluidsopnamen tijdens het evenement voor verslaglegging en promotiedoeleinden op websites, social media en offline publicaties. De wedstrijdorganisatie heeft het volledige recht op het gebruik van de betreffende beelden/opnamen. U kunt geen aanspraak maken op enige vergoeding of iets dergelijks in dit verband.

contact
E-mail: [email protected]
Telefoonnummer om kaarten te bestellen: 020-5491605
Online Dispute Resolution